Close

Webinar

Vad innebär Skatteverkets nya friskvårdsregler för dig som erbjuder ridsport, utförsåkning, golf och segling?

Under 20 minuter reder Niclas Jernberg och Tommie Cau på hälsoföretaget ActiWay ut de nya svenska friskvårdsreglerna för golf, ridning, utförsåkning och segling. Registrera dig här och lyssna direkt!

Registrera dig för att se webinar

Den 15 januari kom Skatteverket med uppdaterade regler för vilka aktiviteter som är friskvårdsbidragsberättigade. Undrar du också vad som gäller och vilka möjligheter det innebär för er som friskvårdsaktör?


I detta webinar reder vi ut vad som hänt och vad som gäller efter de nya reglerna. Du får även en introduktion till hälsoplattformen ActiWay och tips utifrån de nya reglerna.


Innehåll

  • Vad är det som har hänt? 
  • Nya reglerna – vad gäller?  
  • Vad betyder det för oss som erbjuder tjänster inom friskvård? 
  • Vad är ActiWay och hur funkar det att vara friskvårdspartner?
  • Så kommer ni igång 

Webinaret är kostnadsfritt och ca 20 minuter långt.


Om Actiway

ActiWay är ett digitalt hälsoföretag som erbjuder marknadens smidigaste betalning, administration och uppföljning av hälsoförmåner, med idag hundratals kunder och 200 000 anslutna anställda i Sverige. Med ActiWays modell aktiveras fler medarbetare till ett friskare liv, och kan då bidra till en framgångsrik organisation.

Tommie Cau, marknadschef ActiWay

Tommie har arbetat med employer branding-frågor i över 12 år, som konsult, entreprenör och affärsutvecklare. Tommie var fram till hösten 2017 vice VD på omdömstjänsten Careereye och tidigare bl.a. varumärkeskonsult, landschef på Universum och seniorkonsult på Hallvarsson & Halvarssons digitalbyrå Comprend. Tommie är idag tillförordnad marknadschef på ActiWay samt HR-rådgivare och en aktiv föreläsare.

Niclas Jernberg, VD ActiWay

Niclas har varit VD på digitala hälsoföretaget ActWay sedan 2014. Niclas har lång erfarenhet som rådgivare inom HR och employer branding, bl.a. som VD på rekryteringsföretaget Hammer & Hanborg och Europachef på Universum. Under Niclas ledning har ActiWay genomfört en omfattande digitalisering och tredubblat sin användarbas till ca 200 000 svenska medarbetare. 

Copyright © 2017 ActiWay